In2CRM CS App

De In2CRM App is de ideale toevoeging op In2CRM. De app zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot al je commerciële informatie via je smartphone of tablet.

Even een telefoonnummer opzoeken? De laatste offertes bekijken? Weten of de factuur al betaald is? Via de In2CRM App heb je het snel gevonden. Een nieuwe prospect invoeren of de gegevens van een contactpersoon aanpassen? Een notitie inspreken? Allemaal mogelijk met de In2CRM App.

Welke informatie is onderweg beschikbaar?

De meeste data van relaties, personen en projecten heb je nu altijd bij je. Maar ook de rapportages, taken, klachten, documenten en registraties missen niet. We vullen de informatie nog verder aan met artikelinformatie.
Misschien denk je dat zoveel data niet op je telefoon past of misschien wil je al die data niet eens hebben. Geen nood. In2CRM optimaliseert de data en zorgt dat de kerninformatie altijd beschikbaar is en dat detailinformatie real time wordt gelezen vanuit je eigen live In2CRM database. Je database hoeft niet eens in de cloud te staan om toch toegang te krijgen!

Van een relatie zie je bijvoorbeeld altijd de adresgegevens, maar de laatste offertes, de actuele projecten of de laatste omzetanalyses worden direct van de server opgevraagd en niet op je telefoon bewaard. Zo hoef je niet bang te zijn dat je informatie op straat ligt en kun je direct de toegang blokkeren.

Duidelijke interface

Gespreksverslagen typen? Gewoon inspreken!

Druk op de microfoon en je kunt je notities dicteren. Het helpt als je duidelijk en netjes spreekt, maar het werkt verrassend goed en het maakt het invoeren wel heel simpel.
Ook kun je gelijk foto’s maken of toevoegen. Extra bijzonder is dat je foto’s ook nog eens kunt bewerken door erop te tekenen. Documenten toevoegen die op je telefoon staan? Ja, dat kan ook.

Nieuwe relaties invoeren terwijl je er bent

Klik op ‘Nieuwe relatie’ en kies ‘GPS locatie’. Je zult zien dat het adres en de postcode automatisch worden ingevoerd.

Gegevens analyseren

Behalve grafieken kun je onderweg ook omzetanalyses doen. Zo zie je de totaalomzet en kun je doorklikken op artikelgroepen en subgroepen tot aan omzet op artikelniveau inclusief aantallen en marges.

Veiligheid

Alle verbindingen worden versleuteld en de lokale opslag wordt tot een minimum beperkt. De enige toegang gaat via een vast IP-adres en een SSL-certificaat. Zo weet je zeker dat niemand anders bij je gegevens kan.
Zelfs de documenten op je file server kun je inzien zonder dat deze op je telefoon of tablet worden geplaatst.

Aanpassingen maken

Misschien wil je andere informatie zien, waar wij nog niet aan hebben gedacht. Geen probleem. De meeste informatie kan in In2CRM eenvoudig samengesteld worden. Zo maken we de app helemaal op maat.

Nog meer wensen?

We kunnen eigen formulieren voor je maken om je processen te ondersteunen. Heb je (service)monteurs, kwaliteitscontroles, vrachtbrieven, opleveringen, inventarisaties of andere formulieren die onderweg ingevuld moeten kunnen worden? Dan voegen we die toe aan de In2CRM App, speciaal voor jouw bedrijf.
Informatie overtypen hoeft niet meer want alle data komt in In2CRM terecht en kan direct in het werkproces worden opgenomen. Leuke andere functionaliteiten zijn bijvoorbeeld dat de klant een handtekening kan zetten in de app en dat je kunt werken met barcode- en QR-scanning.

Licenties In2CRM App

Voor de In2CRM App betaal je via een toeslag op je (onderhouds)abonnement. De toeslag is afhankelijk van de versie van de app: Office, Business of Enterprise.

Minimale versie In2CRM

De In2CRM App communiceert met In2CRM. Hierdoor is het een vereiste om minimaal over In2CRM versie 8.18.3100 te beschikken.

Platformen

De In2CRM App draait op Apple iOS, Android en Windows. De app is te downloaden in de Appstore en Google Play Store. Ook voor Windows is een speciale versie beschikbaar.