In2Portal

In2Portal is het webplatform van In2CRM.
Gebruik In2Portal om informatie uit In2CRM te gebruiken op internet en te delen met je klanten.

Eigen portal

Met In2Portal kun je zelf een portal samenstellen. Zo bouw je snel een professionele webportal in je eigen huisstijl. Bepaal zelf of mensen moeten inloggen en welke rechten ze hebben.

Het beheer van de portal gebeurt helemaal vanuit In2CRM. Wij zetten de portal voor je aan en daarna kun je ‘m zelf inrichten. Natuurlijk kunnen we je daarbij helpen.

Nieuwe menu’s, nieuwe overzichten, invulformulieren of mooie banners? Geen probleem. Configureren in In2CRM en beschikbaar op het web. Zo simpel.

Portal afhankelijk van wie inlogt

In In2CRM maak je webprofielen. Je koppelt medewerkers, klanten of andere relaties aan de juiste webprofielen. Zo zorg je dat iedereen zijn/haar eigen informatie ziet. Denk bijvoorbeeld aan de juiste prijzen en de juiste voorraad voor elke individuele klant.

Webshop

Je kunt zelfs een webshop op In2Portal configureren. Maar wel één die direct samenwerkt met je offertes, orders, bestellingen en facturen van In2Logistiek. Compleet met plaatjes en productinformatie. Handiger kan het niet. Geen ingewikkelde koppelingen of vertraging in updates. Klik en klaar.

Projectportal

Maar misschien wil je met klanten informatie delen op projectniveau. Deel projectinformatie en projectdocumenten. Zorg dat alle uitgangspunten voor iedereen beschikbaar zijn en voorkom dat iemand informatie mist.

Serviceportal

Werk je met serviceprocessen en wil je dat klanten hun calls via het web kunnen inschieten? Maak een serviceportal. Meldingen kunnen gedaan worden. Updates kunnen gestuurd worden en je kunt klanten zelfs opdrachten laten accorderen. Handig voor jou en je klant!

Geen technische mumbo-jumbo

Wij regelen het technische platform van In2Portal. Dat betekent dat hosting en backup door ons geregeld wordt. De koppelingen met In2CRM zijn natuurlijk standaard geregeld en het maakt niet uit of je de database zelf beheert of dat je werkt vanuit de In2CRM Cloud.

Koppelingen met andere systemen is verrassend simpel. Alle koppelingen lopen via In2CRM. Dus waar In2CRM bij kan, kan de portal bij. En koppelingen zijn in In2CRM makkelijk toe te voegen.

Documenten en afbeeldingen

Iedere portalbouwer kent de uitdaging om documenten en afbeeldingen op een portal te tonen en vooral te beheren. Dat probleem is opgelost. Documenten en afbeeldingen die bekend zijn in In2CRM, kunnen zonder omwegen getoond worden. Ook (product)afbeeldingen die zich in de database bevinden. Documenten als PDF’s of Office documenten worden naar de portal “gestreamed”. Zo kunnen documenten direct getoond worden en hoeven klanten het niet eerst te downloaden.

HTML formulieren

In In2CRM kun je HTML-previews maken. Deze techniek gebruiken we ook voor de portal en de app. Dus wat je in In2CRM gebruikt, gebruik je ook op die andere platformen. Je kunt zelf bewerkbare formulieren maken of formulieren die velden, lijsten en grafieken combineren. Maak het maar zo gelikt als je wilt.

Wil je een banner om bepaalde klanten op nieuwe producten te wijzen of om openingstijden te communiceren. Een banner op de site is gewoon een HTML preview. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Samenwerking met de app

Wat je maakt voor de portal, kan gebruikt worden in de app en andersom. Maak je bijvoorbeeld een serviceportal voor je klanten, dan ziet je servicemonteur diezelfde calls op zijn telefoon of tablet. Alleen ziet de monteur ook heel andere informatie op de app. Denk aan tekeningen of leveranciersinformatie. De klant ziet de mooie productfoto’s. Als de call is afgewerkt, zet de klant een handtekening op de app en zal de portal direct bijgewerkt zijn.

Veiligheid

In2CRM heeft toegang tot veel informatie en daar wil je zorgvuldig mee omgaan. Daarom is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Om met de portal (en de app) te werken is een SSL certificaat nodig (IIS is niet nodig). Hier helpen we je graag mee.

Schaalbaar en voordelig

Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van het In2Portal platform. Dus voor een klein bedrag kun je al van start gaan met een mooie en professionele portal. Je hoeft dus niet dezelfde grote investeringen te doen als je zelf een portal wilt gaan opzetten.