In2CRM wordt binnen de industrie toegepast in de volgende sectoren:

Algemene industrie
Kunststofindustrie
Steenindustrie
Technische industrie

 

Onze Productieinrichting zorgt voor herkenbaarheid van een aantal specifieke zaken, zoals:

  • Ondersteuning buitendienst
  • Productondersteuning
  • Kwaliteitscontrole
  • Klantgroepsegmentatie
  • Dealernetwerken
  • Calculaties
  • Technische documentatie
  • Klant-, Project, Productrelaties
  • Salesfunnel
  • Productieplanning

 

Klanten doelgroep Industrie


Brink

Brink Climate Systems is de eerste geweest die het systeem van luchtverwarming in Nederland introduceerde. In Amerika en Canada is luchtverwarming de norm. Het door Brink zelf ontwikkelde systeem behoort tot de wereldtop. Het verkoopproces bij Brink wordt ondersteund door In2CRM. Brink heeft In2CRM ingezet in het verkoop en het inkooptraject.

Remix Droge Mortel BV

Bij deze toonaangevende droge mortelfabrikant draait In2CRM als een schil om het ERP- en het financiële pakket. Gebruikers (binnen- en buitendienst) en management worden d.m.v. businessrules op maat van informatie voorzien en kunnen hun informatie vastleggen en delen met collega’s.

Ubbink Nederland b.v.

Ubbink is een van Nederlands grootste producenten van kunststof producten voor de bouw. In2CRM wordt ingezet voor relatiebeheer, marketingactiviteiten en klachtenadministratie.

Pflaum Dak- en Gevelsystemen

Frank Schoonebeek van Pflaum Dak- en Gevelsystemen: “In2CRM is voor ons de tool om klant- en servicegericht te werken. Projectinformatie, prijsinformatie, welke procedures zijn gevolgd en welke gesprekken zijn gevoerd, alles is op elk moment en voor iedere medewerkers snel te vinden. Ook offertes, documenten, e-mails en managementinformatie; alles staat in In2CRM. In2CRM is voor ons onmisbaar gebleken!”

logo_blauwplaat

Blauwplaat

Blauwplaat is de Nederlandse distributeur van Dow en Ravago. Blauwplaat gebruikt In2CRM voor de uitvoerige mogelijkheden in de ondersteuning bij hun projectacquisitie. Zowel op gebruikers- als op managementniveau voorziet In2CRM perfect in hun informatiebehoefte.

Kovu Nederland

Kovu Nederland levert stekkerklare koelapparatuur aan bedrijven, instellingen en tussenhandel in Nederland en Duitsland. Kovu is onderdeel van Smeva Valkenswaard.
In2CRM wordt ingezet samen met het ERP-pakket Baan voor de commerciële activiteiten.

Abet Laminati

Abet Laminati in IJsselstein is de Nederlandse vertegenwoordiging van Abet Laminati uit Italië. Abet produceert gevelbekleding / gevelbeplating. Abet bewerkt veel voorschrijvende instanties en handelaren. De focus is sterk projectgericht. Al sinds 2004 werkt men met In2CRM.

Betoncentrale Twenthe

Betoncentrale Twenthe (BCT) is onderdeel van de AGAR Groep. Vanuit Hengelo produceert en levert BCT beton in Twente, de Achterhoek en Rijnmond. In2CRM wordt gebruikt voor offertes en projectopvolging.

Rouwmaat Groep

Rouwmaat Groep uit Groenlo heeft verschillende activiteiten waaronder een betoncentrale, een Megamixcentrale, een GWW-aannemer, een recyclingbedrijf en een adviestak. In2CRM is de commerciële schil over al deze verschillende activiteiten en daarom onmisbaar voor synergie-doeleinden.

Gorter Luiken

Gorter Luiken produceert dakluiken voor de Nederlandse markt en internationaal. Men heeft eigen productielocaties waar met grote zorg kwaliteitsproducten worden geleverd. Al jaren ondersteunt In2CRM Gorter bij verkoop en planning.

Licotec

Licotec levert lichtdoorlatende constructies voor de Nederlandse markt. Licotec adviseert voorschrijvers en verkoopt producten rechtstreeks aan de aannemerij. De producten kenmerken zich door maatwerk en complexiteit.

BMO Kalksandstein Werke

BMO is het Duitse verkoopkantoor van een aantal kalkzandsteenfabrieken in Nordrhein Westfalen. Verkopers gebruiken In2CRM om projecten al in een vroeg stadium in beeld te hebben. In2CRM is gekoppeld aan het Duitse Isocom ERP systeem.

Durisol

Durisol in Raalte produceert geluidsschermen langs wegen en spoorbanen in Nederland en Europa. In2CRM helpt Durisol bij projectacquisitie.

 

 Meer klanten van In2CRM.