MS-Office

Veel communicatie met klanten gaat via pakketten buiten In2CRM om. Denk aan documenten, e-mails, berekeningen of tekeningen. Toch moet die informatie uiteindelijk op de goede plek in In2CRM terug te vinden zijn. Daarom zijn er goede koppelingen met MS-Office, maar ook met andere pakketten.

Ondersteunde MS-Office versies

In2CRM kan met veel MS-Office versies uit de voeten, maar niet met alle. De volgende versies worden ondersteund:

  • MS-Office 2003 (uitgezonderd Outlook en Access)
  • MS-Office 2007, 2010
  • MS-Office 2013 (uitgezonderd Access)
  • Alleen in 32 bits uitvoeringen

Office 365

Office 365 wordt ondersteund en heeft zelfs de voorkeur.

Word

Documenten in Word kunnen als sjabloon worden opgenomen in In2CRM. Gebruikers kunnen een sjabloon selecteren en een Word document aanmaken. Bij het aanmaken scant In2CRM het sjabloon op bladwijzers. Alle herkende bladwijzers worden vervangen door waarden uit de database.

Bestaande documenten kunnen eenvoudig in In2CRM worden opgenomen.

Excel

Dezelfde bladwijzers voor Word zijn ook beschikbaar in Excel alleen dan als benoemde cellen. Zo kunnen Excelsjablonen ook door In2CRM worden gevuld.

Outlook

De e-mailintegratie kan helemaal via Outlook lopen. Er zijn overigens ook andere manier om met e-mail om te gaan. Zie hier alle bijzonderheden van e-mail in In2CRM.

Access

In2CRM maakt intensief gebruik van MS-Access. Zowel schermen als rapporten worden beheerd met MS-Access. Als er geen licenties voor MS-Access zijn, leveren wij een runtime-omgeving mee.

Andere software

Het is mogelijk om speciale koppelingen te definiƫren met In2CRM en andere pakketten. Zo zijn er koppelingen gemaakt met productiesoftware en Autocad.