In2ProductsDagelijks is er behoefte aan allerlei vormen van productinformatie. Commerciële afdelingen, technische afdelingen én klanten willen snel en eenvoudig toegang hebben tot actuele informatie. Vaak is deze informatie versnipperd aanwezig. In2Products ontsluit productinformatie en vormt hiermee de centrale vraagbaak voor de organisatie.

Kennis is macht. Kennis delen is kracht.

In2Products vormt de centrale plek waar alle productkennis wordt gebundeld, verrijkt en beheerd. In2Products is de bron voor productspecialisten, verkopers én klanten. Hierdoor beschikt iedereen altijd over consistente en actuele informatie.

Sneller, goedkoper en korter

Prijslijsten, brochures, catalogi of internetpagina’s worden samengesteld met In2Products. De informatie wordt automatisch gepubliceerd in de gekozen lay-out. Je bespaart niet alleen veel tijd, maar ook kosten. Doordat je alles zelf beheert, verkort je de time-to-market aanzienlijk.

Professionele publicaties

In2Products biedt printing on demand. Hiermee voorkom je hoge voorraden en publicaties die verouderde gegevens bevatten. Ook kunnen publicaties die met behulp van In2Products zijn opgesteld, worden omgezet naar een gecertificeerd PDF-bestand. Dit kan dan zonder verdere bewerking door een drukker worden verwerkt.

Klantgerichte aanpak

Een klantgerichte benadering uit zich ook door op maat te voorzien in de informatiebehoefte. Een architect spreekt een andere taal dan een consument. Met In2Products stelt de verkoper in een paar simpele handelingen zelf de folder samen in een gegeven lay-out. Een strakke huisstijl en een dynamische invulling zorgen zo voor een professionele dienstverlening. In combinatie met In2CRM kan In2Products voor klantgroepen of key accounts
specifieke prijslijsten maken.

Meer over In2Products

In2Products voorziet in het vastleggen van:

  • Technische gegevens
  • Commerciële argumenten
  • Logistieke voorwaarden
  • Afbeeldingen en tekeningen
  • Referenties
  • Inkoopcondities
  • Service-informatie
  • Complementaire producten, substituten en concurrerende artikelen

Voorbeeld In2Products

Onder de link vind je een voorbeeld van een prijslijst gemaakt met In2Products.