Nog meer opties

In2CRM bevat een aantal kleinere modules die specialistische taken vervullen voor bepaalde gebruikersgroepen.

In2Bouwplannen – koppelingen met bouwberichten

Met de module In2Bouwplannen koppel je de databases van Reed Business Information of SDU aan In2CRM. Nieuwe bouwprojecten komen automatisch in het voorportaal van In2CRM, waarna je bepaalt of het project interessant is. Lees hier uitgebreide informatie over In2Bouwplannen.

Webforms – online enquêtes

Klanttevredenheidsonderzoeken, Net Promotor Score (NPS) of andere vragenlijsten kun je samenstellen met onze Webforms. Daarna nodig je relaties uit om deel te nemen. De antwoorden verschijnen direct in de campagne van In2CRM.

DataCenter – uitgebreide querytool en businessrule-wizard

In het datacenter kun je zelf selecties maken en deze opslaan als businessrule.

In het datacenter kun je zelf selecties maken en deze opslaan als businessrule.

Standaard is In2CRM uitgerust met honderden query’s, maar daar is wel enige kennis voor nodig. Met het DataCenter is die kennis niet meer nodig. In het DataCenter kan elke gebruiker zijn eigen selecties maken. De selecties zijn op te slaan als businessrule en kunnen zo verspreid worden in de organisatie. Met het DataCenter kun je ook bulkacties op de database doorvoeren.

Meertaligheid

In2CRM wordt standaard in het Nederlands geleverd. Er zijn ook taalmodules beschikbaar voor andere talen:

  • Engels
  • Duits
  • Frans

De vertalingen kunnen zelf aangepast en uitgebreid worden.

UIC – Universal Information Collector

UIC is de module die het mogelijk maakt dat In2CRM data uitwisselt met andere systemen. UIC staat voor Universal Information Collector. Door gebruik te maken van UIC is In2CRM in staat om gegevens uit te wisselen met ERP-systemen, HRM, Excel, Exchange, Datawarehouses, Internet, Webservices, etc. Lees meer over UIC.

In2Kassa

Heb je een winkel of shop? Kijk dan eens naar In2Kassa. Deze kassamodule maakt gebruik van het klantenbestand en het artikelbestand. De module kan gekoppeld worden aan kassaprinters. Scanning van de barcode wordt ook ondersteund.

Voor loyaliteitsprogramma’s is een voorziening getroffen om met spaarpunten te werken.

Documentscanning

Een deel van de documenten komt per post binnen. Daarnaast zijn er ingevulde of ondertekende formulieren die een plek moeten krijgen in In2CRM. Met de optie ‘Documentscanning’ kun je documenten scannen en direct koppelen aan de juiste context. De scans worden op de goede plek op de server opgeslagen en iedereen kan het document opvragen en inzien.