Cursusoverzicht

Werken met In2CRM is niet moeilijk. Daar heb je geen cursus voor nodig. Maar als je meer uit het systeem wilt halen of meer wilt weten over de werking onder de motorkap, bezoek dan één van de cursussen van In2CRM.

Je kunt je hier gelijk aanmelden. Je ontvangt dan bericht op welke data jouw cursus gehouden wordt.

Basiscursus In2CRM

De basiscursus is bedoeld om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van In2CRM. Je leert waar je gegevens kunt invoeren, wijzigen en terugvinden. Je leert het pakket bedienen met de muis en met functietoetsen, zodat je snel gegevens kunt verwerken of opvragen. Aan het einde van deze cursus ben je in staat om de basisfunctionaliteit van In2CRM te gebruiken.

Geschikt voor alle gebruikers met weinig of geen kennis van In2CRM.
Duur halve dag, op locatie, kosten € 195,- per deelnemer.
Aanmelden

Applicatiebeheer In2CRM

Deze cursus is bedoeld om je meer inzicht te geven in de klantspecifieke inrichting van In2CRM. Je leert o.a. hoe je schermen en menu’s aanpast, sjablonen maakt, kenmerken en keyvalues toevoegt en hoe je zelf businessrules maakt. Na deze cursus ben je zelf in staat om als applicatiebeheerder het pakket te beheren.

Geschikt voor super-users en applicatiebeheerders. Enige kennis van In2CRM en enige algemene computerkennis is aan te raden.
Duur hele dag, in Hengelo, kosten € 395,- per deelnemer.
Aanmelden

Debiteurenbeheer en Aftersales

In2CRM kent uitgebreide mogelijkheden voor debiteurenbeheer en klachtenmanagement. Tijdens deze cursus krijg je inzicht in de mogelijkheden van debiteurenbeheer en klachtenmanagement.

Debiteurenbeheer
Je krijgt uitleg over het gebruik van In2DMM. Je leert werken met openstaande posten, rekeningoverzichten, aanmaningen en betalingstoezeggingen.

Klachtenmanagement
Leer hoe de klachtenmodule werkt en hoe klachtenprocessen beheerd kunnen worden. Er wordt uitgelegd hoe je een workflow inricht en hoe je managementinformatie samenstelt. Ook de link met debiteurenbeheer wordt behandeld.

Geschikt voor debiteurenbewakers en klachtmanagers. Basiskennis van In2CRM is vereist en kennis van de eigen processen.
Duur halve dag, in Hengelo, kosten € 295,- per deelnemer.
Aanmelden

Campagnes, e-mailing en online enquêtes

Tijdens deze cursus leer je hoe je campagnes aanmaakt en vult. De campagnemodule van In2CRM kan veel meer dan alleen maar een briefje of e-mailtje sturen. Daarom staan we uitgebreid stil bij de mogelijkheden van e-mailmarketing. We behandelen ook hoe je online enquêtes kunt samenstellen.De volgende onderwerpen worden tijdens de cursus behandeld:

  • Een campagne maken
  • Het verschil tussen dynamische en statische campagnes
  • Gegevens selecteren
  • E-mailsjabloon maken
  • Verzendmethodes
  • Het registeren van respons; dus wie heeft er geklikt?
  • Online enquêtes

Geschikt voor marketingmedewerkers en applicatiebeheerders. Kennis van In2CRM is vereist. Kennis van HTML is een pré.
Duur hele dag, in Hengelo, kosten € 395,- per deelnemer.
Aanmelden

Opfriscursus

De opfriscursus wordt altijd op locatie gehouden. Vooraf wordt afgestemd welke vragen behandeld moeten worden. De consultant bereidt deze vragen voor en helpt gebruikers op de eigen werkplek of groepsgewijs. Door de directe interactie tussen gebruikers en consultant zijn dit zeer nuttige bijeenkomsten. Vooral omdat er doorgevraagd kan worden.

Geschikt voor mensen die al met In2CRM werken en met vragen zitten of op zoek zijn naar tips.
Duur halve dag, op locatie, kosten € 595,- per sessie.
Aanmelden

Cursus op maat

Wij vinden het belangrijk dat onze cursussen aansluiten op de wensen van de organisatie. Daarom bieden wij cursussen op maat aan. Dat wil zeggen dat we de inhoud van een cursus geheel toespitsen op de situatie van de organisatie. Met een cursus op maat stel je, samen met een consultant, een cursus samen.

Aanmelden?

Na aanmelding wordt contact opgenomen om datum en locatie af stemmen.